Колекция възглавници

За анатомичните особености на гръбначния стълб е известно, че в легнало положение шийните прешлени се нуждаят от опора.

Продукти

Направете следващата стъпка

През деня именно те поемат най-голямото напрежение. Затова е много важно по време на сън и почивка тази част от гръбначния стълб да е максимално отпусната, за да се чувствате комфортно и удобно. За кратко време възглавницата помага за премахване на неприятните болки и намаляване на прекомерната умора в областта на главата и шията. Тази шийна възглавница приляга към извивката на врата и осигурява терапевтична подкрепа, за да се събудите наистина отпочинали. Възглавницата спомага за облекчаване на мускулното напрежение в цервикалната област. Лекотата и компактният размер позволяват да бъде ползвана при полет, пътуване с автомобил и т.н.

Каталог

Производство

Матраците имат точно определена посока на позициониране върху подматрачната рамка или друга твърда основа.

Качества

Вградената оребрена система подобрява микроциркулацията в междупрешленните дискове. Следва естествените извивки на тялото в цервикалната област. Предоставя терапевтична опора в шийния отдел. Облекчава сковаността и болката в областта на врата. Осигурява максимален комфорт по време на сън. Осигурява опора на главата, врата и раменете. Допринася за правилната позиция на гръбначния стълб. Намалява нуждата от често обръщане по време на сън.

Статии

VERTHORA BULGARIA

Spinal Decompression Systems

Verthora е производител на иновативни ергономични продукти, които допринасят за правилната позиция на тялото както по време на работния ден, така и в часовете за почивка и пълноценен сън.
Характерна за всички продукти с марката Verthora е иновативната Traction система – оребрена конструкция, която преобразува тежестта на тялото и земната гравитация в сила на обтягане в две противоположни посоки. Traction – технологията, щадящо увеличава разстоянието между прешлените на гръбначния стълб и врата, с което намалява напрежението и дискомфорта в гърба и главата, и така подобрява цялостната функция на тялото.

Всички продукти са изработени от внимателно подбрани хипоалергенни материали с висока плътност и еластичност, съобразени с индивидуалните нужди на ползвателя.