Колекция възглавници

За анатомичните особености на гръбначния стълб е известно, че в легнало положение шийните прешлени се нуждаят от опора.

Продукти

Направете следващата стъпка

През деня именно те поемат най-голямото напрежение. Затова е много важно по време на сън и почивка тази част от гръбначния стълб да е максимално отпусната, за да се чувствате комфортно и удобно. За кратко време възглавницата помага за премахване на неприятните болки и намаляване на прекомерната умора в областта на главата и шията. Тази шийна възглавница приляга към извивката на врата и осигурява терапевтична подкрепа, за да се събудите наистина отпочинали. Възглавницата спомага за облекчаване на мускулното напрежение в цервикалната област. Лекотата и компактният размер позволяват да бъде ползвана при полет, пътуване с автомобил и т.н.

Каталог

Пройзводство

Матраците имат точно определена посока на позициониране върху подматрачната рамка или друга твърда основа.

Качества

Вградената оребрена система подобрява микроциркулацията в междупрешленните дисковеСледва естествените извивки на тялото в цервикалната област. Предоставя терапевтична опора в шийния отдел. Облекчава сковаността и болката в областта на вратаОсигурява максимален комфорт по време на сънОсигурява опора на главата, врата и раменете. Допринася за правилната позиция на гръбначния стълб. Намалява нуждата от често обръщане по време на сън.

Статии

Продукти

VERTHORA BULGARIA

Spinal Decompression Systems

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque tincidunt, magna id tincidunt sollicitudin, mi libero tincidunt quam, eget consectetur dui est a dui.