Възглавница VerthеSupport

VertheSupport Pillow
Ергономичната възглавница е изработена от екологичен полиуретан с
класическата S-извивка и е препоръчителна при болки във врата. Под тежестта
на главата еластичната оребрена конструкция се преобразува в лека теглителна
сила, което допринася за разтоварването на шийния отдел при наличие на
протрузии, дискови хернии и ошипявания. Възглавницата се персонализира
спрямо шийния отдел на ползвателя, с помощта на подложка, която се добавя
при необходимост.

Възглавница VerthеRoll

Възглавничката за пътуване и релакс VerthеRoll е изработена от високоеластичен полимер. Дизайнът и оребрената конструкция на възглавничката следват естествените извивки на врата.

Лека и компактна, възглавничката е отлична опора на шийния отдел по време на път, подходяща е за четене или работа на компютър в полулегнало положение, може да се ползва и като основна възглавница при нощуване в хотел.

 • 2 броя основни калъфки с висока еластичност
 • състав: калъф -100% памук
 • ядро 100% PU

Ергономична облегалка VertheCare Pro

Ергономичността е оценявана като важна част от грижата за здравето и ключов фактор за повишаване ефективността на труда. Формата на облегалката Verthecare повтаря анатомичните извивки на гръбначния стълб в областта на кръста, като осигурява максимална опорна площ. Облегалката е направена от екологично чист пенополиуретан, който е противоалергичен, еластичен и издръжлив и не съдържа вредни химикали. Облегалката няма противопоказания при употреба и може да се ползва през целия работен ден.

 • Осигурява значително разтоварване на гръбнака в областта на кръста – до 50% от телесното тегло.
 • Ребрата на облегалката, както във всички други случаи на системата, осигуряват много добра вентилация и регулиране на влажността, поддържат оптимален топлообмен, имат изолиращ ефект при ниски температури.
 • Лесно се фиксира към гърба на стола или автомобилната седaалка с помощта на регулируем колан.
 • Калъфът се почиства, без да се отстранява от ядрото.

Verthe Acupressure Mat – Дълбок точков масаж на цялото тяло

В създаването на Verthe Acupressure set са вплетени древните традиции, био дизайна и модерните технологии. Красивите лотосови цветчета са изработени от хипоалергенна пластмасаи са ергономично проектирани, за да имат най-голям релаксиращ и лечебен ефект.

 • Най-висококачественото, хипоалергенни естествени материали;
 • Заострените венчелистчета осъществяват масаж в над 7560 акупресурни точки
 • Докато си почивате Verthe Acupressure set предизвиква хиляди малки стимулации, което спомага регулацията на сърдечния ритъм, релаксира мускулатурата и освобождава тялото от стрес
 • Всека комплект е ръчно изработен и съдържа: възглавница, изработена от лен, памук , обвивки от семена елда, хипоалергенна пластмаса, 94 лотосови цветчета размер на възглавничката: 33х46 смКилимче, изработено от лен, памук, пресовани кокосови влакна, хипоалергенна пластмаса, 221 лотосови цветчета, размер на килимчето 44х71см

Торба от лен, която грижливо съхранява двата продукта и ги прави удобни за пренасяне.