Blog > Чувствате ли се уморени и изтощени?

Чувствате ли се уморени и изтощени?

Масаж чрез Verthe Acupressure Mat

Знаете ли, че масажът чрез акупресура е един от най-ефективните начини за облекчаване на главоболие и мигрена? Прилагането на Verthe Acupressure Mat, помага за подобряване на кръвообращението.

Тялото ни има много нервни окончания, покриващи ни от върха на главата до петите. Ето защо прилагането на правилния натиск на правилното място може да има доста магически ефект.
Уникалните лотосови цветчета на Verthora, могат да помогнат за намаляване на мускулното напрежение, възстановяване на енергийните нива, облекчаване на болката и насърчаване на по-добър сън. Verthe Acupressure Mat е доказано ефективен за облекчаване на главоболие и мигрена, подобрява притока на кръв и помага за производството на ендорфини (мощни естествени болкоуспокояващи).
Масажът на шията с Verthe Acupressure Mat помага за намаляване на напрежението и сковаността в гръбначния стълб, което също ще помогне за предотвратяване на тежко главоболие и мигрена.

???? Можете да прочетете повече за това как масажът с Verthe Acupressure Mat може да помогне тук:

https://verthora.com/produkt-kategoriya/therapeutic-system/

Още от нашия блог

Каква е ползата от персонализиран матрак?

Ако се чудите дали матракът по поръчка може да подобри качеството на Вашия сън, бихме казали: да, със сигурност. С персонализиран матрак несъмнено ще получите комфортен и здравословен сън. Сънят е важна част от нашето ежедневие. Без сън ставаме летаргични и капризни и ни е трудно да се концентрираме върху задачите си. Но наличието на […]

Виж повече
Всеки се нуждае от това ... без изключения ...

Всеки се нуждае от това … без изключения …

Винаги намирате време за това и знаете, че това е просто нещо, което правите всеки ден, за да се грижите за себе си. Грижата за себе си е важна!

Виж повече
Дълбок релакс по време на сън и ползи за гръбначния стълб на бебета, деца, тийнеджъри и възрастни

Дълбок релакс по време на сън и ползи за гръбначния стълб на бебета, деца, тийнеджъри и възрастни

Дълбок релакс по време на сън и ползи за гръбначния стълб на бебета, деца, тийнеджъри и възрастни с нашите Ортопедични матраци и Топ матраци Verthora

Виж повече
0
Вашата количка
Your cart is emptyReturn to Shop
Допълнете вашата поръчка