fbpx

КАК ДА ПОДОБРИМ КОМФОРТА В СПАЛНЯТА-ДЪЛБОК РЕЛАКС ПО ВРЕМЕ НА СЪН И ПОЛЗИ ЗА ГРЪБНАЧНИЯ СТЪЛБ НА БЕБЕТА, ДЕЦА, ТИЙНЕДЖЪРИ И ВЪЗРАСТНИ ПОТРЕБИТЕЛИ

КОЛЕКЦИЯ МАТРАЦИ И ТОП-МАТРАЦИ VERTHORA

Оребрен повърхност слой на матрака, съобразен с ръста, килограмите и годините на потребителя-персонална грижа за здравето, без аналог на пазара, с приложена революционна технология за превенция на опороно-двигателния апарат и добавена огромна доза грижа за обекчаване на болките в гръбнака, кръста, седалищните части и краката.

Матраците се изработват от 10 до 16 слоя хипоалергенни, еластични и с различна твърдост полиуретан и пяна, в зависимост от височината на матрака, като тя е в размер от 10 до 35 см.  С  твърдост в три степени, съобразена с теглото, ръста и възрастта  на всеки потребител. Оребрената повърхност на матрака, заедно със специфичния наклон на ребрата, образуват постепенно обтягане на тялото едновременно от кръста към главата и от кръста към краката. Ако матракът се ползва от двама човека с различно тегло и ръст, двете половини се изработват персонално, съобразно параметрите на човека. Това е нашата персонална грижа за гръбнака, кръста, и краката към всеки човек, за здлавословен, дълбок и траен сън. На сутринта се събуждаш отпочинал и с отнети болки  по цялото тяло.  Така постепенно, сънят върху тези наши уникални продукти спомагат за възвръщането на нормалното състояние на опорно-двигателния апарат на тялото.

Създадохме матраци за новородени бебета и деца, също с оребрена конструкция и с различна степен на твърдост, съобразно възрастта на подрастващите малчугани. За нашите деца грижата за най-добър и правилен  растеж е приоритетна и не по-малко персонална и иновативна грижа на нашият екип! Всяко едно ядро на детския матрак е структурирано така, че да отговаря на нуждите на детското тяло във всяка една позиция на съня и съобразно възрастта на бебето или подрастващото дете до тийнеджърска възраст.

Изработените от Вертора детски матраци,са за отделни възрастови периоди –

от 0 до 1 годинка, от 1 до 4 г. и от 4 до 8-12 г., гарантираме максимален комфорт на детето по време на сън!

Нашите кинезетерапевти проучиха световна статистиката, която сочи за шест вида гръбначни проблеми при децата. Един от тях е вродената сколиоза, гръбнакът не се развива нормално в утробата преди раждането на бебето. Този вид изкривяване се влошава при 75% от малчуганите, които се раждат с него,. В останалите случаи при децата сколиозата развива деформация на гръбначния стълб, която е свързана с ротация на гръбначните тела, показва статистиката. За консултация потърсете нашите специалисти на