Blog > Дълбок релакс по време на сън и ползи за гръбначния стълб на бебета, деца, тийнеджъри и възрастни

Дълбок релакс по време на сън и ползи за гръбначния стълб на бебета, деца, тийнеджъри и възрастни

Дълбок релакс по време на сън и ползи за гръбначния стълб на бебета, деца, тийнеджъри и възрастни с нашите Ортопедични матраци и Топ матраци Verthora

Оребрен повърхностен слой на матрака, съобразен с ръста, килограмите и годините на потребителя. Колекцията ортопедични матраци Verthora са без аналог на пазара. Притежават приложена революционна технология за превенция на опороно-двигателния апарат. Също така помогат и за облекчаване на болки в гръбнака, кръста, седалищните части и краката.

Нашите ортопедични матраци се изработват от 10 до 16 слоя хипоалергенни, еластични и с различна твърдост полиуретан и пяна. В зависимост от височината на матрака, като тя е в размер от 10 до 35 см. С твърдост в три степени, съобразена с теглото, ръста и възрастта  на всеки потребител. Оребрената повърхност на матрака, заедно със специфичния наклон на ребрата образуват постепенно обтягане на тялото едновременно от кръста към главата и от кръста към краката. Ако матракът се ползва от двама човека с различно тегло и ръст, двете половини се изработват персонално, съобразно параметрите на човека.

Матраци за Деца

Създадохме също и матраци за новородени бебета и деца, с оребрена конструкция и с различна степен на твърдост, съобразно възрастта на подрастващите малчугани. Грижата за най-добър и правилен растеж на децата е приоритетна грижа на нашият екип. Всяко едно ядро на детския матрак е структурирано така, че да отговаря на нуждите на детското тяло във всяка една позиция по време на сън и съобразно възрастта на бебето или подрастващото дете до тийнеджърска възраст.

Изработените от Вертора детски матраци са за отделни възрастови периоди – от 0 до 1 годинка, от 1 до 4 г. и от 4 до 8-12г.

Гарантираме максимален комфорт на детето по време на сън!

Нашите кинезетерапевти проучиха световна статистика, която сочи за шест вида гръбначни проблеми при децата. Един от тях е вродената сколиоза. Гръбнакът не се развива нормално в утробата преди раждането на бебето. Този вид изкривяване се влошава при 75% от малчуганите, които се раждат с него. В останалите случаи при децата сколиозата развива деформация на гръбначния стълб, която е свързана с ротация на гръбначните тела, показва статистиката. За консултация потърсете нашите специалисти на

Дълбок релакс по време на сън и ползи за гръбначния стълб.

Може ли Ортопедичен Матрак наистина да намали болката в гърба и кръста или стреса? Ние от Verthora знаем, че в тези забързани времена, умората и стреса преобладават в ежедневието ни. Точно поради тази причина, ви предлагаме качествено изработени Ортопедични матраци, Топ матраци и Детски матрак, от които знаем, че ще облекчат умората и болки в гръбнака, кръста, седалищните части и краката.
Нашите матраци са проектирани да предоставят по-твърда повърхност за сън, като осигуряват целенасочена подкрепа за гърба и ставите. Те предлагат високи нива на подкрепа, облекчаване на налягането и комфорт. Въпреки, че са особено полезни за тези, които имат проблемен гръб или изпитват болки през цялата нощ, този тип матрак би могъл да помогне на всеки за пълноценен и здрав сън. Всеки ортопедичен матрак се предлага с различни опции, всички проектирани с вашия комфорт. Всички артикули, като: Ортопедични Матраци, Ортопедични Възглавници, Спално бельо, Ергономични седалки, Ергономични облегалки и Комплект за акупресура, можете да закупите от онлайн магазина на Verthora Може да научите повече за нашите продукти, като отидете в страницата ни Колекции:

Посетете нашите страници във Facebook или Instagram, за да бъдете в течение с бъдещи събития.

Още от нашия блог

Каква е ползата от персонализиран матрак?

Ако се чудите дали матракът по поръчка може да подобри качеството на Вашия сън, бихме казали: да, със сигурност. С персонализиран матрак несъмнено ще получите комфортен и здравословен сън. Сънят е важна част от нашето ежедневие. Без сън ставаме летаргични и капризни и ни е трудно да се концентрираме върху задачите си. Но наличието на […]

Виж повече
Всеки се нуждае от това ... без изключения ...

Всеки се нуждае от това … без изключения …

Винаги намирате време за това и знаете, че това е просто нещо, което правите всеки ден, за да се грижите за себе си. Грижата за себе си е важна!

Виж повече
Чувствате ли се уморени и изтощени?

Чувствате ли се уморени и изтощени?

Масаж чрез Verthe Acupressure Mat Знаете ли, че масажът чрез акупресура е един от най-ефективните начини за облекчаване на главоболие и мигрена?

Виж повече
0
Вашата количка
Your cart is emptyReturn to Shop
Допълнете вашата поръчка