Blog > ГРЪБНАЧНИЯТ СТЪЛБ И ВРЪЗКАТА С ВСИЧКИ ОРГАНИ В ТЯЛОТО VERTHE ACUPRESSURE MAT

ГРЪБНАЧНИЯТ СТЪЛБ И ВРЪЗКАТА С ВСИЧКИ ОРГАНИ В ТЯЛОТО VERTHE ACUPRESSURE MAT

Заострените венчелистчета осъществяват масаж в над 7560 акупресурни точки с дълбок точков масаж на цялото тяло, облекчава врата, гръбнака, ръцете и седалищните части.

Предизвиква милиони малки стимулации, което спомага за регулацията на сърдечния ритъм, релаксира мускулатурата и освобождава тялото от стрес.

В създаването на комплекта от килимче, обхващащо гърба и възглавница, положена под главата са вплетени най-висококачествените естествени материали, отнемащи напрежението от цялото тяло.

Още от нашия блог

Каква е ползата от персонализиран матрак?

Ако се чудите дали матракът по поръчка може да подобри качеството на Вашия сън, бихме казали: да, със сигурност. С персонализиран матрак несъмнено ще получите комфортен и здравословен сън. Сънят е важна част от нашето ежедневие. Без сън ставаме летаргични и капризни и ни е трудно да се концентрираме върху задачите си. Но наличието на […]

Виж повече
Всеки се нуждае от това ... без изключения ...

Всеки се нуждае от това … без изключения …

Винаги намирате време за това и знаете, че това е просто нещо, което правите всеки ден, за да се грижите за себе си. Грижата за себе си е важна!

Виж повече
Чувствате ли се уморени и изтощени?

Чувствате ли се уморени и изтощени?

Масаж чрез Verthe Acupressure Mat Знаете ли, че масажът чрез акупресура е един от най-ефективните начини за облекчаване на главоболие и мигрена?

Виж повече
0
Вашата количка
Your cart is emptyReturn to Shop
Допълнете вашата поръчка