Blog > Каква е ползата от персонализиран матрак?

Каква е ползата от персонализиран матрак?

Ако се чудите дали матракът по поръчка може да подобри качеството на Вашия сън, бихме казали: да, със сигурност. С персонализиран матрак несъмнено ще получите комфортен и здравословен сън.

Сънят е важна част от нашето ежедневие. Без сън ставаме летаргични и капризни и ни е трудно да се концентрираме върху задачите си. Но наличието на удобен матрак ще помогне за подобряване на качеството на съня. Днес на пазара има множество видове матраци, предлагащи „най-добрия сън“. Но с толкова много възможности понякога може да стане трудно да направим правилния избор. Освен това не всички опции са подходящи за всеки. Не са редки случаите, когато хората купуват матрак, който не е най-добрият за тях, но го осъзнават по-късно. Тук матракът по поръчка може да бъде полезен, тъй като е специално пригоден да отговаря на Вашите нужди и да подобри качеството на съня Ви.

Матрак по поръчка и неговите предимства

Много хора приемат, че функциите на матраците по поръчка се припокриват с тези на широко разпространените модели. Стандартните матраци могат да бъдат закупени от всеки един търговски обект, докато персонализираният матрак се създава, за да отговаря на специфичните изисквания и предпочитания на определен потребител. Това означава, че размерът, твърдостта и другите характеристики са съобразени с персоналните нужди на ползвателя. Това може да помогне за облекчаване на болката в гърба и да осигури повече опора на тялото, както и да гарантира, че потребителят получава „най-удобния сън“. Ако имате проблеми с намирането на подходящия матрак или ако имате специфични нужди, трябва да закупите матрак по поръчка.

Предотвратяване и намаляване на болките в гърба

Когато става въпрос за избор на най-добрия матрак за помощ при болки в гърба, няма универсална опция за всички. Най-добрият вариант за човек с дискомфорт в гърба се определя по различни критерии, включително позиция за сън, телесно тегло, ръст, възраст и лични предпочитания.

Матракът, който осигурява добра комбинация от подходяща твърдост, правилно разпределено натоварване и липса на натиск върху тялото, допринася за намаляване на болката в гърба като цяло. Съвкупността от тези свойства е възможна само и единствено при персонализирания матрак, защото е направен да осигури необходимата степен на опора за тялото на човек, намалявайки натоварването на гръбначния стълб, връщайки го в правилната анатомична позиция и подобрявайки стойката му.

Може да се произведе във всички размери и комбинации.

Матраците по поръчка често се произвеждат, за да отговарят на точните размери на определена стая или пространство. Те са предназначени да осигурят приятна и поддържаща повърхност за спане, която е съобразена със специфичните изисквания на потребителя. Могат да бъдат изработени така, че да пасват на различни рамки и размери на легла, включително да се персонализират към двама партньори. Ако имате уникална или необичайна по размер зона, в която легло със стандартен размер може да не пасне добре, персонализирането може да бъде страхотно решение.

Персонализирана дебелина, твърдост и повърхност

Персонализирането на дебелината на матрака може да бъде особено полезно за хора с ограничено пространство в спалнята или клиенти, които имат специални изисквания поради техния ръст или тегло.
Правилната твърдост помага за оптимално количество комфорт и подкрепа за потребителя.

Изключителен и подобрен комфорт и поддръжка

Матраците по поръчка осигуряват по-добър комфорт и опора, тъй като са направени да отговарят на уникалната форма и размер на тялото на индивида. Това помага за равномерното разпределение на тежестта и осигурява целенасочена подкрепа на определени области като раменете, таза и бедрата.

Комфорт и опора на матрака

Стандартните матраци са направени да пасват на широк спектър от типове тяло и не предоставят същото ниво на персонализирана поддръжка. Матраците по поръчка се изработват от висококачествени материали и конструкция, което също допринася за техния комфорт и функционалност. Персонализираните матраци помагат за подобряване на съня, тъй като са адаптирани към конкретните нужди на човека, който ги използва.

Най-добрият избор за Вас и Вашия партньор

Когато избирате матрак, комфортът е важен фактор, който трябва да имате предвид. Например ръст, килограми и възраст на ползвателя, както и наличието на дегенеративни изменения и болка в гърба, породена от тях.
В резултат на това една от най-често срещаните характеристики, които клиентите искат, е матрак, който може да бъде персонализиран според техните собствени нужди и нуждите на техния партньор.

Удобен матрак по поръчка

Матракът по поръчка е чудесен вариант за двойки, които искат матрак, който може да бъде изработен според техните специфични форми на тялото. Също така е идеален и за двойки, които имат различни изисквания за твърдост или комфорт. Матрак, който може да бъде съобразен със специфичните нужди на двойката, е отлична дългосрочна инвестиция.

Нека да обобщим

Персонализираните матраци са един от най-добрите начини да си осигурите добър нощен сън.

Във Verthora предлагаме персонализирани, ортопедични и терапевтични матраци, изцяло съобразени с Вашите специфични нужди. А характерната оребрена traction система позволява плавно и щадящо разтегляне на гръбначния стълб по време на сън, което осигурява много добра превенция от дегенеративни заболявания и помага за облекчаване на болките и дискомфорта в гърба.

За да Ви помогнем още повече, нашият екип от експертни професионалисти по съня е винаги на разположение, така че ако имате нужда от помощ, за да закупите най-добрия матрак и да го персонализирате, можете да се свържете с нас.

Още от нашия блог

Всеки се нуждае от това ... без изключения ...

Всеки се нуждае от това … без изключения …

Винаги намирате време за това и знаете, че това е просто нещо, което правите всеки ден, за да се грижите за себе си. Грижата за себе си е важна!

Виж повече
Чувствате ли се уморени и изтощени?

Чувствате ли се уморени и изтощени?

Масаж чрез Verthe Acupressure Mat Знаете ли, че масажът чрез акупресура е един от най-ефективните начини за облекчаване на главоболие и мигрена?

Виж повече
Дълбок релакс по време на сън и ползи за гръбначния стълб на бебета, деца, тийнеджъри и възрастни

Дълбок релакс по време на сън и ползи за гръбначния стълб на бебета, деца, тийнеджъри и възрастни

Дълбок релакс по време на сън и ползи за гръбначния стълб на бебета, деца, тийнеджъри и възрастни с нашите Ортопедични матраци и Топ матраци Verthora

Виж повече
0
Вашата количка