Терапевтична система

Неинвазивна система за облекчаване на болки в гърба и кръста! Основен принцип на Verthe Spine Complex Therapy е гравитационният, т.е. системата използва изцяло Вашето тегло.

Силвия Койчева
Кинезитерапевт

VertheSpine Complex Therapy

Натискът, който тялото Ви упражнява, помага на оребрението да се „захване“ за прешлените и да ги разтяга деликатно в противоположни посоки. Този Traction ефект увеличава междупрешленното пространство и така намалява напрежението и болките в гърба и кръста. Подобрява се кръвообращението на фините ставички, участващи в изграждането на гръбначния стълб. При правилна употреба и постоянство незаменимите 45 минути на ден ще облекчат и отпуснат тялото Ви в домашни условия.

Каталог

Ефективност

VertheSpine Complex Therapy е подходяща за ползване в терапевтични кабинети. След 25 мин върху терапевтичната система пациентът се усеща релаксиран, което прави мануалната терапия много по-ефективна със значително по-малко усилия от страна на терапевта.
Препоръчва се за хора с установени проблеми в гръбначния стълб (протрузии, дискови хернии, гръбначни изкривявания)
Много подходяща терапия при активни спортисти, които се нуждаят от дълбока релаксация на мускули и стави.

Качества

Препоръчва се при бременни – от началото на бременността до осмия месец, както и след раждане. Леката тракция на гръбначния стълб и дълбоката релаксация на мускулите помагат за предотвратяване на дискомфорта, причинен от бързото изместване на центъра на тежестта на тялото. Подобряването на метаболитната доставка на прешленните дискове ускорява възстановяването на организма.
Системата VertheSpine Complex Therapy е подходяща за деца и няма никакви противопоказания.
Състав 80% полиуретан (PU), памук и еластан
Опора на гърба и тракция/декомпресия на гръбначния стълб (основна част) за облекчаване на болки в гърба
Функционална опора на цервикалната област (възглавница FCS)
Функционална опора за отпускане на краката (допълнителна част)

Статии

Verthe Acupressure Mat – Дълбок точков масаж на цялото тяло

В създаването на Verthe Acupressure set са вплетени древни традиции, био дизайн и модерни технологии.

Красивите лотосови цветчета са изработени от хипоалергенна пластмаса и са ергономично проектирани, за да имат най-голям релаксиращ и лечебен ефект.

Каталог

VERTHORA BULGARIA

Spinal Decompression Systems

Verthora е производител на иновативни ергономични продукти, които допринасят за правилната позиция на тялото както по време на работния ден, така и в часовете за почивка и пълноценен сън.
Характерна за всички продукти с марката Verthora е иновативната Traction система – оребрена конструкция, която преобразува тежестта на тялото и земната гравитация в сила на обтягане в две противоположни посоки. Traction – технологията, щадящо увеличава разстоянието между прешлените на гръбначния стълб и врата, с което намалява напрежението и дискомфорта в гърба и главата, и така подобрява цялостната функция на тялото.

Всички продукти са изработени от внимателно подбрани хипоалергенни материали с висока плътност и еластичност, съобразени с индивидуалните нужди на ползвателя.

Терапевтична система – Терапия при болки в гърба или кръста

Чудите се, защо изпитвате болка в гърба или кръста?

Гръбначният ви стълб не прилича на никоя друга част от тялото ви, така че естествено нараняванията на гръбначния стълб и дегенеративните състояния изискват специализирана терапия. Независимо дали искате да избегнете операция или да се възстановите от хирургична процедура, нашата “Терапевтична система – Терапия при болки в гърба или кръста“, може да ви предложи най -добрата възможност за възстановяване.

Видове нарушения на гръбначния стълб

 • Анкилозиращ спондилит;
 • Болка в гърба;
 • Базиларна инвагинация, базиларна импресия и черепно заселване;
 • Хронична болка в гръбначния стълб и гърба;
 • Кифоза;
 • Миелопатия;
 • Болка в кръста;
 • Остеопороза и гръбначни фрактури;
 • Радикулопатия;
 • Кифозата на Шойерман;
 • Сколиоза;
 • Рак на гръбначния мозък;
 • Травма на гръбначния мозък;
 • Деформации на гръбначния стълб;
 • Фрактура на гръбначния стълб;
 • Гръбначни тумори;
 • Спондилолистеза.

Ако страдате от болки в гърба и кръста , нашата терапия може да бъде правилната сделка за вас. Осигурява ви облекчение, без да е необходимо медицинско лечение и инвазивни операции. Много хора получават облекчение веднага след първото си посещение в клиниката по хиропрактика. Не е нужно да мислите за неуспешна операция на гърба.

Всички артикули, като: Ортопедични Матраци, Ортопедични Възглавници, Спално бельо, Ергономични седалки, Ергономични облегалки, Комплект за акупресура и Терапевтична система (помага при болка в гърба и кръста) можете да закупите от онлайн магазина на Verthora.

Може да научите повече за нашите продукти, като отидете в страницата ни Колекции:

Можете да харесате продукти и от останалите ни категории:

Система за сън:

Ортопедични Матраци:

Ортопедични Възглавници

Спално бельо

Офис система

Анатомични / Ортопедични облегалки за столове

Ергономични Седалки

Терапевтична система

Verthe Acupressure Mat

Посетете нашите страници във Facebook или Instagram, за да бъдете в течение с бъдещи събития.