Blog > Отзиви на Уралския държавен университет по физическата култура

Отзиви на Уралския държавен университет по физическата култура

Методът за терапия Вертора се отнася към средствата за адаптивно биоуправление, тъй като позволява да се запази „професионалното здраве“, допринася за възстановяване на функционалното състояние до оптимално ниво.
Федерална агенция за физическа култура и спорт
Федерално държавно образователно учреждение за висше професионално образование
Уралски държавен университет по физическата култура
Мнение
Прилагане на метод за терапия Вертора за възстановяване на функционалните състояния при спортисти.
Методът за терапия Вертора се отнася към средствата за адаптивно биоуправление, тъй като позволява да се запази „професионалното здраве“, допринася за възстановяване на функционалното състояние до оптимално ниво. Към днешна дата е установено, че в процеса на развитие между здравето и болестта възникват редица преходни състояния, които са особено характерни при спортистите. Многобройни изследвания, направени в периода 2001 – 2007 година, сред представители на различни видове спорт – майстори на спорта от международни класа, шампиони и призьори от европейски и световни първенства и Олимпийски игри, са показали възможностите, използвайки методологията на системния подход и прилагайки най-новите неврофизиологични методики и системата „Вертора“, за възстановяване на функционалното им състояние от преходно до оптимално. Тъй като тези хора са били определени като клинично здрави, елиминирането на отклонения от допустимите норми е станало само с помощта на метода за терапия Вертора, което кара специалистите да препоръчват този метод за рехабилитация на спортисти.

Още от нашия блог

Каква е ползата от персонализиран матрак?

Ако се чудите дали матракът по поръчка може да подобри качеството на Вашия сън, бихме казали: да, със сигурност. С персонализиран матрак несъмнено ще получите комфортен и здравословен сън. Сънят е важна част от нашето ежедневие. Без сън ставаме летаргични и капризни и ни е трудно да се концентрираме върху задачите си. Но наличието на […]

Виж повече
Всеки се нуждае от това ... без изключения ...

Всеки се нуждае от това … без изключения …

Винаги намирате време за това и знаете, че това е просто нещо, което правите всеки ден, за да се грижите за себе си. Грижата за себе си е важна!

Виж повече
Чувствате ли се уморени и изтощени?

Чувствате ли се уморени и изтощени?

Масаж чрез Verthe Acupressure Mat Знаете ли, че масажът чрез акупресура е един от най-ефективните начини за облекчаване на главоболие и мигрена?

Виж повече
0
Вашата количка
Your cart is emptyReturn to Shop
Допълнете вашата поръчка