Blog > Избери революционният метод за терапия на опорно-двигателния апарат и за облекчаване на болки в гърба и кръста, врата и главата, мравучкане и изтръпване в краката

Избери революционният метод за терапия на опорно-двигателния апарат и за облекчаване на болки в гърба и кръста, врата и главата, мравучкане и изтръпване в краката

Иновативна терапевтична система Verthora за облекчаване на болки в гърба и кръста, във врата и главата, мравучкане и изтръпване в краката

Препоръчва се за хора с установени проблеми в гръбначния стълб. Някои от проблемите са: гръбначни изкривявания,  протрузии, дископатия, дискова херния и др.

Много подходяща терапия при активни спортисти, които се нуждаят от дълбока релаксация на мускули и стави. Терапията представлява лек масаж на гръбначния стълб и дълбока релаксация на мускулите. Помага за предотвратяване на дискомфорта, причинен от бързото изместване на центъра на тежестта на тялото при физическо натоварване.

Подобрява метаболитната доставка на прешленните дискове и ускорява пълното възстановяване на организма от натрупаната умора. Терапевтичната система е проектирана на гравитационен принцип. Натискът, който тялото упражнява, помага на оребрението да се „захване“ за прешлените и да ги разтяга деликатно в противоположни посоки. Този ефект увеличава междупрешленното пространство и така осигурява облекчаване на напрежение и болки в гърба, кръста, във врата, главата и краката. Подобрява се кръвообращението на фините ставички, участващи в изграждането на гръбначния стълб.

При правилна употреба и постоянство при използването на системата, са нужни само 45 минути на ден. Тя е незаменима опора в ежеденевието. Служи за терапевтична цел, но и осигурява троен масажен ефект върху главата, врата, гърба, кръста, седалищните части и краката.

Ние от Verthora създадохме същата терапевтична система за деца. Тя може да се прилага в периода  на интензивен растеж на детския организъм, когато се появяват първите деформации на гръбначния стълб. Изследвания на учени са установили 6 вида сколиоза, която може да се развие при децата, свързана с ротация на гръбначните тела. За повече информация и консултация, можете да получите от нашите кинезетерапевти на тел. 0896 871 652.

За актуални или бъдещи промоции, можете да разгледате нашите страници във Facebook или Instagram.

Още от нашия блог

25

25-годишен опит при прилагането на терапия Вертора в рамките на възстановителната медицина на Руската федерация

Методът за терапия Вертора за продължително щадящо издължаване и разтоварване на гръбначния стълб е разработен от…

Виж повече

Всеки се нуждае от това … без изключения …

Винаги намирате време за това и знаете, че това е просто нещо, което правите всеки ден, за да се грижите за себе си. Грижата за себе си е важна!

Виж повече
vazdeystvie-pri-uslozhneni-razhdaniya

Въздействие при усложнени раждания върху състоянието на гръбначния стълб при деца и възрастни

По време на всяко нормално раждане, а още повече при по-тежките раждания, върху шийния отдел на гръбнака се оказва голямо натоварване.

Виж повече
0
Вашата количка
Your cart is emptyReturn to Shop
Допълнете вашата поръчка