fbpx

Избери революционният метод за терапия на опорно-двигателния апарат и за облекчаване на болки в гърба и кръста, врата и главата, мравучкане и изтръпване в краката

revoliucionen-metod

Иновативна терапевтична система Verthora за облекчаване на болки в гърба и кръста, във врата и главата, мравучкане и изтръпване в краката

Препоръчва се за хора с установени проблеми в гръбначния стълб. Някои от проблемите са: гръбначни изкривявания,  протрузии, дископатия, дискова херния и др.

Много подходяща терапия при активни спортисти, които се нуждаят от дълбока релаксация на мускули и стави. Терапията представлява лек масаж на гръбначния стълб и дълбока релаксация на мускулите. Помага за предотвратяване на дискомфорта, причинен от бързото изместване на центъра на тежестта на тялото при физическо натоварване.

Подобрява метаболитната доставка на прешленните дискове и ускорява пълното възстановяване на организма от натрупаната умора. Терапевтичната система е проектирана на гравитационен принцип. Натискът, който тялото упражнява, помага на оребрението да се „захване“ за прешлените и да ги разтяга деликатно в противоположни посоки. Този ефект увеличава междупрешленното пространство и така осигурява облекчаване на напрежение и болки в гърба, кръста, във врата, главата и краката. Подобрява се кръвообращението на фините ставички, участващи в изграждането на гръбначния стълб.

При правилна употреба и постоянство при използването на системата, са нужни само 45 минути на ден. Тя е незаменима опора в ежеденевието. Служи за терапевтична цел, но и осигурява троен масажен ефект върху главата, врата, гърба, кръста, седалищните части и краката.

Ние от Verthora създадохме същата терапевтична система за деца. Тя може да се прилага в периода  на интензивен растеж на детския организъм, когато се появяват първите деформации на гръбначния стълб. Изследвания на учени са установили 6 вида сколиоза, която може да се развие при децата, свързана с ротация на гръбначните тела. За повече информация и консултация, можете да получите от нашите кинезетерапевти на тел. 0896 871 652.

За актуални или бъдещи промоции, можете да разгледате нашите страници във Facebook или Instagram.