fbpx

ИЗБЕРИ РЕВОЛЮЦИОННИЯТ МЕТОД ЗА ТЕРАПИЯ НА ОПОРНО-ДВИГАТЕЛНИЯ АПАРАТ И ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ НА БОЛКИ В ГЪРБА И КРЪСТА, ВРАТА И ГЛАВАТА, МРАВУЧКАНЕ И ИЗТРЪПВАНЕ В КРАКАТА

revoliucionen-metod

ИНОВАТИВНАТА ТЕРАПЕВТИЧНА СИСТЕМА VERTHORA

Препоръчва се за хора с установени проблеми в гръбначния стълб (гръбначни изкривявания протрузии, дископатия, дискова херния) и др.

Много подходяща терапия при активни спортисти, които се нуждаят от дълбока релаксация на мускули и стави – лек масаж на гръбначния стълб и дълбоката релаксация на мускулите помагат за предотвратяване на дискомфорта, причинен от бързото изместване на центъра на тежестта на тялото при физическо натоварване.

Подобрява метаболитната доставка на прешленните дискове и ускорява пълното възстановяване на организма от натрупаната умора. Терапевтичната система е проектирана на гравитационен принцип –  натискът, който тялото упражнява, помага на оребрението да се „захване“ за прешлените и да ги разтяга деликатно в противоположни посоки. Този ефект увеличава междупрешленното пространство и така намалява напрежението и болките във врата, гърба и кръста, и краката. Подобрява се кръвообращението на фините ставички, участващи в изграждането на гръбначния стълб.

При правилна употреба и постоянство при използването на системата за 45 минути на ден, тя е незаменима опора в ежеденевието, както за терапевтична цел, с троен масажен ефект върху главата и врата, гърба, и кръста, седалищните части и краката.

Ние от Verthora  създадохме същата терапевтична система за деца, която може да се прилага в периода  на интензивен растеж на детския организъм, когато се появяват първите деформации на гръбначния стълб. Изследвания на учени са установили 6 вида сколиоза, която може да се развие при децата, свързана с ротация на гръбначните тела. За повече информация и консултация, можете да получите от нашите кинезетерапевти на тел. 0896 871 652

This will close in 40 seconds