Blog > Защо създадохме нашите иновативни продукти по собствен проект и дизайн с марката Verthora?

Защо създадохме нашите иновативни продукти по собствен проект и дизайн с марката Verthora?

Защо създадохме нашите иновативни продукти по собствен проект и дизайн с марката Verthora?

Във време на пандемична обстановка, когато домът ни се е превърнал в офис за работа, а ние сме го създали за уют и спокойствие, от Verthora OOD вярваме, че всички се чувстваме прекомерно изморени, и дори леко отегчени. В главата ни се появяват мисли как да надградим създадения уют, така че да се чувстваме комфортно в този наш дом, както в периода на работа, така и в нощните часове за пълноценен сън, а и как да обособим място, което все пак да е нашата зона за релакс в динамичното ежедневие.

През изминалата година нашият млад и амбизиозен екип създаде уникални, здравословни продукти, комплектовани в ергономична система, с персонална  грижа за здравето на човека, както в уютния дом, превърнал се в офис и спортна зона за релакс и добра кондиция, така и за офиса, и за център по физиотерапия или масажно струдио. Всички наши продукти са проектирани по собствен дизайн и сертифицирани по европейски стандарт.

Ние от Verthora сме доволни от постигнатите резултати и щастливи, че успяхме да подобрим домашната среда за работа, комфорт и релакс в стотици домове в България и Европа на хора ценители на здравето си, и създадохме партньорства в няколко страни по света, като произведохме и реализирахме нашите иновативни и ергономични продукти, които допринасят за правилната позиция на тялото както по време на работния ден, така и в часовете за почивка и пълноценен сън.  Нашите продукти за новородени бебета и деца добавят  доза към огромната родителска грижа, за да растат децата в максимално защитена за здравето им домашна среда с нашите продукти, изработени за тях  с гарантирана хипоалергенна формула.

Всички наши продукти са произведени от висококачествен полиоретан от хипоалергенна формула, внос от Австрия, които обработваме с високотехнологична техника от Германия. Така  успешно стартирахме нашата първа година, макар и трудна в световен план, но с увуреност, че сме производител, загрижен за персоналното здраве на всеки наш клиент и лоялни партньори на вътрешния европейски пазар.  Благодарни сме на всички наши клиенти, че повярваха в нашите иновативни неинвазивни медицински изделия, които ползват вече  една година и  радват близки и приятели, ценители на здравето! Със загриженост за пълноценен сън и спокойни дни, ден след ден  за облекчават и дори премахват болки във врата, раменете, лактите, кръста, седалищни нервни окончания и така да облекчават главоболие и значинелно намаляват стреса и напрежението в духа и тялото си.

Всички наши продукти Verthora се изработват със специална оребрена конструкция от висок клас хипоалергенен полиуретан в 10 до 16 слоя. В зависимост от степента на твърдост, всеки отделен слой е съобразен с персоналните нужди на човека. Те спомагат за правилната позиция на гръбначния стълб, намалява напрежението в раменете и врата, кръста и седалищните окончания и всичко това облекчава евентуално появили се болки в главата. Седалищните окончания  се поддържат без напрежение при продължително седене, което предотвратява появата на изтръпване и отичане на краката. 

С персонална грижа за вашето здраве и по-пълноценни дни, и с желание да зарадвате вашите близки и служители, като им подарите значителна доза здраве и възможност за релакс в дома и в офиса, ние от Verthora очакваме нашите настоящи и бъдещи партньори и потребители на уникалните ни продукти, в нови срещи през настоящата година.

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!

За актуални или бъдещи промоции, можете да разгледате нашите страници във Facebook или Instagram.

Още от нашия блог

Каква е ползата от персонализиран матрак?

Ако се чудите дали матракът по поръчка може да подобри качеството на Вашия сън, бихме казали: да, със сигурност. С персонализиран матрак несъмнено ще получите комфортен и здравословен сън. Сънят е важна част от нашето ежедневие. Без сън ставаме летаргични и капризни и ни е трудно да се концентрираме върху задачите си. Но наличието на […]

Виж повече
Всеки се нуждае от това ... без изключения ...

Всеки се нуждае от това … без изключения …

Винаги намирате време за това и знаете, че това е просто нещо, което правите всеки ден, за да се грижите за себе си. Грижата за себе си е важна!

Виж повече
Чувствате ли се уморени и изтощени?

Чувствате ли се уморени и изтощени?

Масаж чрез Verthe Acupressure Mat Знаете ли, че масажът чрез акупресура е един от най-ефективните начини за облекчаване на главоболие и мигрена?

Виж повече
0
Вашата количка
Your cart is emptyReturn to Shop
Допълнете вашата поръчка