Blog > Калоян Колев се възстановява с Verthe Acupressure set

Калоян Колев се възстановява с Verthe Acupressure set

Ежедневно чуваме колко е важно да водим здравословен начин на живот. Стремим се да намалим стреса и да се грижим за тялото и съзнанието си. Но кои са основите, върху които се гради здравословният начин на живот? Отговорът е “правилен режим на хранене, ежедневни тренировки и пълноценен сън”.

Калоян Колев е една от младите надежди на българския ММА спорт. За него е изключително важно да се грижи по правилен начин за тялото си. Занимава се с ММА от близо 6 години, но преди това 15 години е тренирал активно свободна борба. Освен с всеотдайност, много труд и тренировки, той записва 10 победи и 0 загуби, което го нарежда сред най-добрите ни състезатели в този спорт.

Какво включва режимът ти?

На първо място са храненето и тренировките, както е във всеки спорт. А сънят е от изключителна важност за активното възстановяване. Ако нямаш добър сън осигурен от удобен матрак или удобна възглавница, няма как да успееш да тренираш пълноценно и да бъдеш във форма.

Има ли нещо специално, което правиш, за да постигаш здравословен начин на живот? Например специални храни или активности?

Няма специални храни и специални режими. Аз тренирам по мои методи. Стремя се да усещам нуждите на тялото си и да се съобразявам с тях. Затова и тренирам изцяло сам, без треньор, дори понякога да е по-трудно.

Колко време на ден отнема за тренировки?

Като професионален спортист отделям минимум по около 2-3 часа дневно.

Кое според теб е нужно за наистина здравословен и пълноценен сън?

Удобен матрак и удобна възглавница, както и минимум 8 часа сън, за да дадем възможност на организма си да се възстанови. Отскоро използвам Verthora – един от най-интересните методи за освобождаване на стреса. В продукта Verthe Acupressure set са включени ергономично проектирани лотосови цветчета, изработени от хипоалергенна пластмаса. Те имат силен релаксиращ ефект. Тези “цветчета” осъществяват масаж в ключови точки по тялото, предизвиквайки хиляди малки стимулации за регулацията на сърдечния ритъм. Всеки път усещам мускулите си отпочинали, а тялото възстановено и освободено от напрежението. Както е казал Буда: “Да пазим тялото си здраво е наш дълг, в противен случай не бихме могли да запазим силно и чисто съзнанието си.”

Verthe Acupressure Set

http://verthora.com/produkt/verthe-acupressure-mat/
За актуални или бъдещи промоции, можете да разгледате нашите страници във Facebook или Instagram.

Още от нашия блог

25

25-годишен опит при прилагането на терапия Вертора в рамките на възстановителната медицина на Руската федерация

Методът за терапия Вертора за продължително щадящо издължаване и разтоварване на гръбначния стълб е разработен от…

Виж повече

Всеки се нуждае от това … без изключения …

Винаги намирате време за това и знаете, че това е просто нещо, което правите всеки ден, за да се грижите за себе си. Грижата за себе си е важна!

Виж повече
vazdeystvie-pri-uslozhneni-razhdaniya

Въздействие при усложнени раждания върху състоянието на гръбначния стълб при деца и възрастни

По време на всяко нормално раждане, а още повече при по-тежките раждания, върху шийния отдел на гръбнака се оказва голямо натоварване.

Виж повече
0
Вашата количка
Your cart is emptyReturn to Shop
Допълнете вашата поръчка